LIRA Clinical Conditioning Treatments (CCT)

Clinical Conditioning Treatments zijn ontworpen om de huid te verlichten, te versterken, te verlevendigen en te hydrateren. Deze behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypen die hersteld, gerepareerd en vernieuwd moeten worden. Er wordt gebruik gemaakt van een verdunde vorm van medische peelingen, waardoor de hersteltijd veel lager ligt dan bij de pure medische peelingen.

MystiQ Elite CCT                               

Speciale aandacht voor ons geheime ingrediënt uit de Mediterranen, Mastiha. Dit oude ingrediënt bevordert en heldert de huid op. Deze behandeling lift de huid en verlicht de huid met de weelderige producten van onze MYSTIQ lijn die stamcellen van de sinaasappelplant, zilver, goud, vitamine C en meer bevat.

Brightening plus CCT                                        

Verstevigt, verlicht en brengt vocht in je huid met Lira Clinical’s Lactic Clear Definer met stamcellen van planten. Deze behandeling met serum van peptiden en stamcellen van planten voor versteviging en onze MYSTIQ Lifting Masque zorgt voor een aangename lift van de huid. De brightening plus is perfect voor het egaliseren van de huidtint en een totale huidverjonging.

Pumpkin anti-aging CCT                     

Deze klassieke behandeling geeft een unieke twist door aan onze Pumpkin Plus Definer plantaardige stamcellen, retinol, granaatappel en peptiden technologie toe te voegen. Cliënten zullen zich door deze zachte scrub verfrist voelen. Daarnaast zal het de hydratatie van de huid herstellen en de huid verstevigen.

Duur van de behandeling

45 minuten

Tarief CCT Clinical Treatments € 89,00

Heeft u een vraag en wilt u teruggebeld worden?

Direct aanvragen