De juiste behandeling

puistjes, mee-eters, oneffenheden of littekens?

Acne behandeling

Puistjes, mee-eters, oneffenheden of littekens van acne? Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Er zijn veel verschillende vormen van acne. Elke vorm verdient zijn eigen specifieke aanpak. FOCUS huidzorg stelt samen met jou een behandeltraject op. We bieden een breed scala aan mogelijkheden waaronder persoonlijke begeleiding, chemische peelings, reinigende behandelingen en een duidelijk stappenplan voor thuis waar je direct mee aan de slag kan.

Huidzorg op maat

Doordat de fases van acne kunnen veranderen en invloeden van buitenaf een rol spelen blijft het behandelen van acne maatwerk. Wat voor je vriendin, broer of klasgenoot werkt betekent niet direct dat dit ook voor jou de juiste aanpak is. Dit verklaart misschien direct waarom de gemiddelde producten die je bij de drogist kunt kopen op de lange termijn niet het gewenste resultaat geven. Immers is elke huid, situatie, vorm en fase van acne weer anders. Gedurende een behandeltraject kan het bijvoorbeeld zijn dat de ontstekingen minder worden en we ons meer willen gaan richten op het voorkomen van nieuwe ontstekingen of het aanpakken van de restverkleuringen en kleine littekentjes. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van chemische peelingen die ook elke hun eigen specifieke werking hebben en zelfs gecombineerd kunnen worden voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Het is dus sterk afhankelijk van jouw type acne en wensen welke producten en behandeling het beste bij je passen.

Acne producten en acne behandelingen

FOCUS huidzorg heeft heel bewust gekozen om te werken met producten welke hoogwaardige ingrediënten bevatten die elk hun eigen specifieke werking hebben. Deze producten worden zowel ingezet tijdens behandelingen als bij het stappenplan voor de verzorging thuis. Daarbij biedt FOCUS huidzorg diverse behandelingen bij acné, zoals:

  • dieptereiniging van de huid

  • medische peelingen

  • medische microneedling

  • microdermabrasie

  • littekentherapie

Het stadium en de conditie van de huid bepalen welke behandeling het meest effectief is om de acne aan te pakken.

Een rustige huid met FOCUS huidzorg

Een goede uitleg, het gebruik van de juiste verzorgingsproducten voor thuis in combinatie met de professionele behandelingen in de praktijk vormen de sleutel tot een rustige, welonderhouden huid. Bij FOCUS huidzorg ben je in goed handen. Onze jarenlange kennis in de diversiteit van acne delen we graag met je.

Benieuwd naar wat de huidtherapeuten van FOCUS huidzorg in Apeldoorn voor je kunnen betekenen? Neem direct contact op voor het plannen van een gratis intake gesprek.

Tarief acnetherapie vanaf € 51,50

Afhankelijk van de indcatie en het aanvullende verzekeringspakket wordt acnetherapie vaak (deels) vergoed door de zorgverzekeraar. Raadpleeg de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering om te zien waar u recht op heeft.

Heeft u een vraag en wilt u teruggebeld worden?

Direct aanvragen