Littekentherapie

Littekens kunnen erg vervelend en pijnlijk zijn en houden vaak niet op bij alleen de zichtbare buitenkant. Een litteken kan onzekerheid met zich mee brengen en kan impact hebben op uw dagelijks leven. Met diverse behandelingen kunnen wij een bijdrage leveren om pijn, ongemak en zichtbare gevolgen te verminderen. Je kunt hierbij denken aan littekens die onstaan na acne, na waterpokken en na krabben. Tevens kan je ook denken aan littekens die ontstaan na trauma en/of chirurgische ingrepen.

Er zijn verschillende behandeltechnieken om littekens te verbeteren, te verminderen en te herstellen. De huidtherapeuten van FOCUS huidzorg in Apeldoorn gebruiken medische peelingen, medische microneedling, microdermabrasie en diverse massagtechnieken om deze doelstellingen te behalen. De huid en het weefsel wordt versoepeld en het herstel versneld. Pijnklachten verminderen en het litteken wordt minder opvallend.

Afhankelijk van de indicatie en het aanvullende zorgverzekeringspakket wordt littekentherapie vaak (deels) vergoed door de zorgverzekeraar. Raadpleeg de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering om te zien waar u recht op heeft.

Heeft u een vraag en wilt u teruggebeld worden?

Direct aanvragen