FOCUS huidzorg

Enthousiaste en gedreven huidtherapeuten

Over ons

De huid- en oedeemtherapiepraktijk FOCUS huidzorg is sinds 2017 gevestigd in Apeldoorn. De hoofdlocatie heeft zich vier jaar bevonden in gezondheidscentrum de Saffier in het centrum van Apeldoorn. Daarnaast hebben we voor dezelfde periode een tweede vestiging in het gezondheidscentrum het Kristal in Apeldoorn Noord gehad. Sinds juli 2021 zijn bovenstaande locaties ingeruild voor een groter pand aan de Arnhemseweg 39. Het nieuwe pand biedt alle ruimte om onze visie en missie verder uit te dragen.

De praktijk FOCUS huidzorg wordt gerund door Esmeralda Koller en Anousca Vogel. Twee zeer gedreven en ervaren huidtherapeuten, die tevens de trotse eigenaren zijn van deze mooie praktijk. Doordat we het bedrijf door en door kennen en nauw betrokken zijn bij alle patiënten en behandelingen leveren wij maatwerk en kwaliteit. Iets waar wij elke dag opnieuw naar streven en tevens heel trots op zijn. Wij weten als huidtherapeuten dat een huidaandoening erg vervelend en pijnlijk kan zijn en houdt vaak niet op bij alleen de zichtbare buitenkant. Een huidprobleem brengt vaak onzekerheid met zich mee en kan impact hebben op uw dagelijks leven. Met diverse behandelingen kunnen wij hier een bijdrage leveren om pijn, ongemak en zichtbare gevolgen te verminderen. Dat doen we iedere dag met veel passie en commitment.

Binnen de huidtherapie zien we vaak een onderscheid in het medische deel en het cosmedische deel van ons beroep. Veel huidtherapeuten noemen zich dan ook huid- en oedeemtherapeut. Dit maakt ons beroep zo divers en uitdagend.

Onder huidtherapie vallen diverse huidbehandelingen die te maken hebben met het herstellen van de aangetaste en beschadigde huid. Je kunt hierbij denken aan de behandeling van acne, overbeharing, couperose en goedaardige huidoneffenheden en het camoufleren van pigmentproblemen.

Onder oedeemtherapie verstaan we paramedische behandelmethodes die erop gericht zijn oedeem en de gevolgen hiervan aan te pakken. Vochtophopingen in de huid en onderliggende weefsels veroorzaakt (pijnlijke) zwellingen en stijfheid. Om het lichaam te helpen het overtollige vocht af te voeren zijn diverse behandelmethodes toe te passen Voor het beste resultaat past de huid- en oedeemherapeut vaak meerdere methodes toe die samenvallen onder de noemer oedeemtherapie.

Benieuwd naar wat wij als huidtherapeuten van FOCUS huidzorg in Apeldoorn voor je kunnen betekenen? Neem direct contact op voor het plannen van een gratis intake gesprek.

Heeft u een vraag en wilt u teruggebeld worden?

Direct aanvragen