FOCUS huidzorg

Enthousiaste en gedreven huidtherapeuten

Over ons

Mensen met een huidaandoening zijn op zoek naar persoonlijke zorg op maat, flexibiliteit en huidtherapeuten die er echt zijn voor de cliënt of patiënt. Dat gaat bij FOCUS huidzorg, als zelfstandig ondernemer, veel beter én makkelijker af dan al die grotere zorgorganisaties en -praktijken.

Die hebben namelijk niet alleen te maken met regels vanuit de overheid, inspecties en/of verzekeraars. Deze organisaties bedenken ook nog eens hun eigen regels om de organisatie draaiende te houden. Zij hebben het soms ook heel druk met de (on)nodige machtsverhoudingen. Dat zult u bij ons niet tegenkomen.

What you see is what you get!

Anousca en Esmeralda zijn de contactpersonen én behandelaars van elke cliënt die onze deur binnenloopt. We zien ze, horen ze en zijn er echt voor hen.

Geen gedoe, geen overdracht, geen overbodige regels van onze kant. Maar wel vernieuwend waar het kan, persoonlijk en oprecht geïnteresseerd. 
Wendbaar, gespecialiseerd en vol passie. Want wij staan aan het roer en bepalen. Wij, die dicht bij onze cliënt en zijn behoeften staat.

FOCUS huidzorg heeft de toekomst!

De verandering begint bij ons.

Heeft u een vraag en wilt u teruggebeld worden?

Direct aanvragen