Samenwerkingen

Als huidtherapeut vallen wij onder de paramedische beroepsgroep. Hierom is het voor ons een enorme toegevoegde waarde om multidisciplinair samen te werken. Wij werken nauw samen met huisartsen, medisch specialisten, chirurgen en de poli mammacare in het Gelre ziekenhuis. Deze samenwerkingen zijn niet alleen voor ons, maar ook voor u als patiënt heel belangrijk.  Op deze manier kunnen wij de meest optimale zorg aanbieden.

Het Paramedisch Voetencentrum Apeldoorn is voor ons een belangrijke samenwerking. Oedeemklachten gaan namelijk ook weleens gepaard met klachten aan de voet. Door dit beiden goed te behandelen kunnen wij u effectiever helpen.

Daarnaast hebben wij samenwerkingen met verschillende distribiteurs voor de verscheidene behandelingen die wij aanbieden in onze praktijk. De leveranciers voor de therapeutisch elastische kousen zijn Varodem, Medi, Varitex.

De producten voor de huid die wij gebruiken in de praktijk zijn van Lira en La Roche Posay. Daarnaast hebben wij twee distribiteurs voor het behandelen van littekens. Deze zijn Alhydran en Scarban.

Als laatst bieden wij de microneedling behandelingen van Dermapen aan.